Planeringar till Eldorado åk 1

Jag har i flera år arbetat med läromedlet Eldorado i matematiken. För att hjälpa eleverna att synliggöra deras lärande har jag gjort planeringar och matriser till alla kapitel. 

Jag har haft åldersblandade klasser med åk 1-3 de senaste åren så jag har använt varje årskurs planeringar varje år. Har oftast reviderat lite i dem och det finns fortfarande sådant som kan göras bättre och tydligare. Lägger upp dem här i Wordformatet .doc så kan du använda det du vill och redigera. Jag har två varianter av dem. En som jag har gjort med koppling till Lgr 11 med syfte, kunskapskrav och centralt innehåll och en utan det som mina elever har haft. Jag tyckte att det blev för mycket text för dem. Istället har vi bland annat tittat på Kunskapsväggen och så har jag gjort matteplaneringar med koppling till Lgr 11 som vi har tittat på gemensamt.

Eleverna har alla planeringar som de arbetar/arbetat med i sin IUP-mapp för att hela tiden kunna titta tillbaka – vad kunde jag då och vad kan jag nu.

Eldorado 1A

Kapitel 1
Kapitel 1 Elev

Kapitel 2
Kapitel 2 Elev

Kapitel 3
Kapitel 3 Elev

Kapitel 4
Kapitel 4 Elev

Kapitel 5
Kapitel 5 Elev

Kapitel 6
Kapitel 6 Elev

Kapitel 7
Kapitel 7 Elev

Kapitel 8-9
Kapitel 8-9 Elev

Eldorado 1B

Kapitel 1
Kapitel 1 Elev

Kapitel 2
Kapitel 2 Elev

Kapitel 3
Kapitel 3 Elev

Kapitel 4
Kapitel 4 Elev

Kapitel 5
Kapitel 5 Elev

Kapitel 6
Kapitel 6 Elev

Kapitel 7
Kapitel 7 Elev

Kapitel 8
Kapitel 8 Elev

Kapitel 9
Kapitel 9 Elev

Kapitel 10
Kapitel 10 Elev

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.