Ulrica Elisson

Jag heter Ulrica Elisson och är utbildad lågstadielärare sedan snart 26 år. Jag har även behörighet i matematik och svenska till åk 6, till åk 5 i alla so- och no-ämnen samt i förskoleklass.

I mer än 15 år har jag jobbat i Leksands kommun på två olika skolor, varav 2 år som specialpedagog. Jag är detta läsår tjänstledig från min lärartjänst/förstelärartjänst i kommunen. I mitt försteläraruppdrag har jag inriktningen digitala lärmiljöer samt bedömning. 

Sedan i augusti 2015 jobbar jag på Kunskapsskolan i Borlänge. Där har jag en tjänst som lärare i matematik och no. Detta läsår undervisar jag i åk 4. Jag har även där en förstelärartjänst med inriktning på digitala verktyg.

På den här sidan är det tänkt att jag vart efter ska samla tips och inspiration till min undervisning. Det är saker som jag har lagt upp själv men också sådant som andra har delat med sig av. Du kommer att hitta filmer, länkar till användbara webbsidor, manualer med mera som man kan ha användning av när man jobbar med digitalt och kreativt lärande. 


6 thoughts on “Ulrica Elisson

 1. Hej Ulrica,

  Ramlade in på din sida bara så där… Vilket jobb du har gjort! Mycket inspirerande läsning 🙂 Tusen tack!

  Mvh,
  Hilde H
  Utbildning Rotebro, Sollentuna

 2. Hej Ulrica
  Vad kul det är att läsa om allt du gör. vilken fantastisk kunskapskälla du har och delar med dig av. Stort tack för allt du delar med dig av! Så kul att läsa och inspireras till hur jag kan gå vidare själv. Ska precis börja med utvecklingssamtal där eleverna ska vara mer involverade i samtalet./Cilla

 3. Letade efter linjerat papper med hjälplinjer och så kom jag in på din sida. Helt fantastiskt!! Mycket imponerande! kommer att tipsa rektorn här på Svenska skolan här på Gran Canaria. Tror att skolan kan har mycket nytta av din hemsida.

  Per

  • Tack!
   Så kul att du känner att ni kan få användning av det jag gör för mina elever i min undervisning.
   /Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.