Mer till kunskapsvägg åk 4-6

Posted on

Nu tror jag att väggen ska vara i stort sett komplett även för åk 4-6. Det jag vet som fattas är moderna språk. Ska försöka få till det också här framöver.

Upplägget ser likadant ut som de tidigare jag har lagt ut. Till varje ämne så är det de ämnesspecifika förmågorna, det centrala innehållet samt kunskapskraven för E, C och A nivå i åk 6. Kunskapskraven är skrivna med du istället för eleven, annars så är det samma text som kunskapskraven i Lgr 11. De är skrivna i tabellform och inte löpande text.

Vill du titta på de andra ämnena eller kunskapsväggen för åk 1-3 så hittar du dem under kunskapsvägg i menyn.

Ge Hkk ma

modersmål mu sl

 

 


4 thoughts on “Mer till kunskapsvägg åk 4-6

 1. Pingback: Lallalies | Pearltrees

 2. Hej!

  Vilket bra jobb du har gjort! Hoppas det är ok att jag tar del av ditt arbete och använder det i mitt klassrum.

  Mvh Maria

  • Så kul att du gillar det jag har gjort. Självklart får du använda det i klassrummet. Blir glad om fler kan ha nytta av det.
   /Ullis

 3. Hej och stort tack!!! Har printat och laminerat dina fina filer i de ämnen jag har i min 4-5:a och tipsar nu alla i min läraromgivning om att göra detsamma i sina klasser. Grymt fina och tydliga! Besparar mig massor med tid och energi och jag är så tacksam, tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.