Kunskapsvägg åk 4-6

Posted on

Sedan jag gjorde klart kunskapsväggen för åk 1-3 har det kommit många förfrågningar om en likadan för åk 4-6. Jag vet att flera har gjort liknande för just 4-6 men jag har ändå valt att göra denna efter samma upplägg som jag hade för åk 1-3.

Jag har inte alla ämnen klara än men börjar att lägga upp fyra av dem som jag tror ska vara helt klara. Till varje ämne så är det de ämnesspecifika förmågorna, det centrala innehållet samt kunskapskraven för E, C och A nivå i åk 6. Kunskapskraven är skrivna med du istället för eleven, annars så är det samma text som kunskapskraven i Lgr 11. De är skrivna i tabellform och inte löpande text. Jag kommer att lägga ut några ämnen vart efter. Du hittar tidigare inlägg om kunskapsväggen under den rubriken i menyn.

bild eng

sh re

 

 


9 thoughts on “Kunskapsvägg åk 4-6

 1. Hej!

  Jag är så överlycklig för att jag hittade dessa fina pdf:er du gjort till kunskapsväggen, tack för att du delar med dig!
  Kanske en oförskämd fråga, men har du möjligtvis till matte också för åk 4-6?

  Tack återigen!!
  Vänligen,
  Anna W

 2. Så roligt att du gillar det jag har gjort. Är på gång att göra även de ämnen som inte ligger ute. Kommer att komma lite vart efter. Matten kommer, men jag har några andra före som jag börjat på och ska göra klart först.

  Ulrica

 3. Jag är så glad och tacksam över att jag hittat din sida. Jag kikar in mycket här och tycker du gör ett fantastiskt arbete! Stort TACK för all inspiration och för dina fina pdf:er som du delar med dig av!

  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.