Kunskapsvägg sv, ma och eng Lgr 11

Posted on

Nu är hela kunskapsväggen för åk 1-3 klar. Här kommer de tre ämnen som inte varit med tidigare. I svenskan och matten finns kunskapskraven för åk 3 med. Precis som för no och so är de skapade utifrån Infomentors magasin Heja där kunskapskraven är omskrivna med lättare ord. Jag använder dem så att mina elever som är yngre ska ha lättare att förstå vad kunskapskraven innebär. I vissa fall har jag gjort någon justering i dem då jag tycker att det fattas något när jag jämfört med det Skolverket har skrivit.

Allt som har med kunskapsväggen att göra ligger under fliken Kunskapsvägg i menyn.

Vem vet, det kanske dyker upp en fortsättning för åk 4-6 framöver.

Det stämmer inte helt med fotona här och det som är i pdf. Fotona är från den första varianten jag gjorde. Har omarbetat några ämnen lite.

eng

 

ma

 

sv

 


7 thoughts on “Kunskapsvägg sv, ma och eng Lgr 11

  1. Ville bara tack för det fina arbete du gjort! Kommer använda det i mitt klassrum… Det är ett fantastiskt jobb! 🙂

  2. Hej! Jättefint jobb du har gjort som jag gärna använder😊 Men stämmer det att man ska ta upp minoritetsspråken och nordiska språk i svenskan i åk 1-3? Det kommer väl i åk 4-6?
    Med vänlig hälsning, Annelie

    • Tack för att du såg att det var fel. Uppdaterade den tidigare och använde då åk 4-6 som mall och det blev aldrig bortplockat. har inte använt åk 1-3 på några år då jag de senaste åren jobbat i åk 4-6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.