Mall till kunskapsväggen

Posted on

Flera har hört av sig och önskat få mallen som jag har använt när jag har gjort kunskapsväggen. Några vill göra för åk 7-9, andra vill byta färger då man har andra färger på sina ämnen än vad jag har gjort och några vill göra för förskoleklass eller fritidshem. I denna mall finns alla ramar och moln. Alla färger som är använda till centralt innehåll samt förmågorna finns också med så att man kan få det att stämma som man vill ha det.

Hoppas att ni som efterfrågat mall kan få nytta av detta. Den är gjord i Powerpoint och delad i det formatet.


4 thoughts on “Mall till kunskapsväggen

  1. Pingback: Bedömning | Pearltrees

  2. Pingback: Duktig lärare med praktiska ideér | Pearltrees

  3. Första gången på din blogg och jag förstår inte hur jag kunnat missa detta! Vilket arbete du lägger ner och vilken fantastisk blogg att ta inspiration från!

    • Tack Lotta! Kul att kunna bidra med material som även andra kan ta del av som jag gör till min egen undervisning.
      /Ullis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.